Lemezmegmunkálás

A SEBEX HUNGARY KFT a lemezmegmunkálás tevékenységét CNC vezérlésű gépekkel végzi. Gépparkjuk rendelkezik CNC vezérlésű lézervágó géppel CNC vezérlésű stancoló géppel, és CNC vezérlésű élhajlító géppel is.
A lemeztáblák megmunkálását CNC vezérlésű lézervágó gép, és CNC vezérlésű stancoló gép végzi, melyek szénacél, nemesacél, alumínium és réz alapanyagúak. Az elkészült kész- ill. félkész termékek felületkezelése – amelyeket a SEBEX HUNGARY KFT külföldi piacra gyárt – elektrosztatikus porszórással, galvanizálással illetve, tűzi horganyzással történik.
Teljes körű lemezmegmunkálás: lézervágás, forgácsolás, élhajlítás. A SEBEX HUNGARY KFT több éves tapasztalattal rendelkezik a lemezmegmunkálás, és a fémek lézervágása területén. Fémmegmunkálás teljes repertoárja rendelkezésükre áll további műveletek elvégzése esetén. CNC programozóknak köszönhetően a lézervágott alkatrészek pontosak és kiváló minőségűek. A lemezmegmunkálás szolgáltatás részeként az élhajlítás kiváló hajlítási pontosságot garantál.

A lézervágás előnyei

A lézervágás a termikus vágások egyik fajtája és előnyei közé sorolható: a szerszámköltség és a beállítási költség minimalizálható; a vágás mechanikai érintés nélkül történik; sorjamentes vágás; után munkát nem igénylő jó minőségű vágási felület; nagyfokú tervezési szabadság; kiváló anyaghatékonyság.

SEBEX HUNGARY KFT © 2013-2016 Minden jog fenntartva!